Banta och gå ner i vikt

Banta och gå ner i vikt

När det börjar lacka mot påsk så förändras beteendet hos Svenskarna kraftigt. Plötsligt vill alla gå ner i vikt och börja med olika bantningskurer. Hela tankesättet förändras och man börjar se allt fler folk på gymmen som jobbar med att förbränna fett samtigt som de försöker viktminskning.

När du vill gå ner i vikt så skall du fokusera på den enkla metoden att helt enkelt äta mindra än vad du förbränner. Detta gör alltså att du tar av sparreserverna och bränner fett vilket gör din kropp mer väldefinerad. Fetma och övervikt blir ett allt större hot mot vår folkhälsa och andelen överviktiga idag, är mycket högre än för 20 år sedan. Utvecklingen är skrämmande och därför är det inte speciellt förvånande att se att allt fler intresserar sig för bantning och viktminskning och dagstidningarna ägnar allt större del av tidningen till att informera om hälsosamma recept och hur man skall äta rätt för att ha en nyttig balans mellan kost och träning.

Lycka till i jakten på en smalare midja och ett mer vältränad kropp. Börja redan idag med ditt nya liv och ät iallfall mer hälsosamt även om du inte vill banta med någon bantningskur.

Om du vill läsa mer om gi metoden, gi recept eller om fetma så hittar du dessa artiklar här.

Andra relaterade inlägg:

  1. Gå ner i vikt
  2. Gå ned i vikt genom ny kur
  3. Viktminskning på nätet

Comments are closed.