Betsson poker

Betsson poker – en säker spelare i 40 år
I 40 år har de funnits och erbjudit olika sorters spel för spelsugna. Betson är i grunden ett Svenskt företag som blivit ett av Europas största spelbolag och erbjuder spel som Poker, Sportspel, Bingo, Exchange och Casino.
Även om företaget är Svenskt är de ändå registrerade på Malta. Detta är mycket vanligt för dessa sorts företag då skattereglerna gör att spelare inte behöver betala lika mycket i skatt vid vinst.
Betsson poker är uppkopplat mot Ongame Nätverket – vilket är världens största pokernätverk med mer än 6 millioner registrerade pokerspelare. Där finns spelare på alla nivåer och typer av poker.
När du spelar på Betsson poker kan du från deras hemsida ladda ner ett program som underlättar ditt spelande. Eller så kan du välja att spela direkt på din dator med hjälp av javafunktionen. Då måste du dock först ladda ner java till din dator – vilket är gratis. Du kan även välja att spela poker med mobiltelefon.
Betsson poker erbjuder även en speciell VIP-bonus till de som regelbundet läser deras blogg och håller sig uppdaterade med deras spel och erbjudanden.
Redan långt innan pokerspel tog klivet ut på internet var Bettson ett väletablerat spelbolag och du kan därför känna dig trygg med att spela hos dem då de har mångårig erfarenhet kring säkerhet och ekonomiska rutiner.
Vill du lära dig mer om poker och hur du spelar det på nätet kan du besöka www.pokernisse.se

Andra relaterade inlägg:

  1. Att Spela Poker
  2. Spela poker
  3. spela bingo
  4. Private: Rakeback och Pokerbonus
  5. Private: Rakeback och Pokerbonus

Comments are closed.