Börjar det bli dags för tillökning i familjen? Syskonvagnen

Börjar det bli dags för tillökning i familjen? Syskonvagnen, som är utformad för att skjutsa två barn, är ett väldigt praktiskt alternativ för flerbarnsfamiljer. Med en sådan är det enkelt för en vuxen att ta med två barn ut på stadsrundan eller till lekparken. Gå in på www.syskonvagn.org och läs mer.

Flera faktorer spelar in när man ska välja vagn. Fundera först igenom vilken modell som är mest bekväm för dina barn. Syskonvagnen bör också vara enkel att framföra. Vissa modeller har till exempel speciell bromsteknik som gör det lättare att putta på i uppförsbackar. Om du har bil finns det anledning att först testa om det går att stuva in vagnen så att du enkelt kan ta med den på utflykter och resor.

Ett märke som är mycket populärt just nu är Carena syskonvagn. Företaget har fokuserat på att utveckla vagnar som är bekväma för både förälder och barn. Deras modeller går att komplettera med en eller två liggvagnar. Ryggstöden är individuellt ställbara. På så sätt får du en vagn för varje tillfälle. Dessutom är vagnarna utrustade med så kallat lufthjul, vilken resulterar i en mjukare åktur för barnen. Carena kompromissar aldrig om säkerheten. Deras vagnar är testade enligt EN 1888, en europeisk standard.

Idag finns ett stort antal märken och modeller att välja mellan. Hur ska man veta vilken som är mest prisvärd? På konsumentsajten www.syskonvagn.org får du hjälp med att sondera marknaden för syskonvagnar. Här finns tester och prisjämförelser. Med vår hjälp hittar du den vagn som bäst passar dina och din familjs behov.

Andra relaterade inlägg:

  1. För dig som har barn är det nästan ett måste att ha barnvagn
  2. Ta hjälp när det börjar hända för mycket i företaget

Comments are closed.