Bra sjukgymnast i Uppsala

Är du på jakt efter en riktigt bra sjukgymnast i Uppsala? Då är Rehabfysio det självklara valet. Ta kontakt med Rehabfysio redan idag! Du når företaget på telefonnummer 070-383 29 94.

Rehabfysio ger dig professionell hjälp snabbt och erbjuder en rad olika behandlingar. Hos Rehabfysio kan du också få många goda råd om hur du kan ta hand om din kropp på bästa sätt.

Genom att uppsöka en sjukgymnast, eller fysioterapeut som det också kallas, kan du både bota och lindra sjukdomar. Men det kan även vara en mycket god idé att vända sig till en sjukgymnast, även om man känner sig kärnfrisk, då de behandlingar som erbjuds kan förebygga att problem uppkommer i framtiden.

Att besöka en sjukgymnast är således ett klokt val oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet. Du bär med dig din kropp hela livet och det finns all anledning att bry sig om den. Både för att du ska fungera i arbetslivet men också för ett aktivt fritidsliv.

Hos Rehabfysio i Uppsala kan du bland annat få hjälp med specifik anpassad träning, ledmobilisering, akupunktur, mjukdelsbehandling,  behandling av det perifera nervsystemet och hopparknä.

Bakom Rehabfysio står Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast sedan 2010. Katja har tidigare arbetat för arbetsgivarna Årsta vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala.

Rehabfysios lokaler ligger på Sjukhusvägen 2 i Uppsala. Patientavgiften ligger på 150 kronor, och frikort gäller. Är du under 20 år är besöket kostnadsfritt. Du behöver inte heller ha fått någon remiss.

Boka din tid hos Rehabfysio redan idag. Du kan enkelt göra detta genom att surfa in på företagets hemsida. Gå in på rehabfysio.se för att läsa mer. Ta hand om din kropp på bästa tänkbara sätt – välj Rehabfysio i Uppsala.

Andra relaterade inlägg:

  1. Uppsala Hotel

Comments are closed.