Byggstädning för din konstruktions efterdyningar

Det har varit månader av svårigheter nu. Med alla kostnader och besvär med att anställa från andra ställen bara för att vårt hus behöver en makeover. Slutligen var byggandet över. Jag beslutade mig för att besöka vårt nyrenoverade hus för att göra en kontroll. När jag kom in genom dörren, blev jag så chockad! Det var som spår efter en jordbävning. Jag trodde att jag hade gått in i fel hus så jag gick ut för att se på omgivningen. Det var verkligen mitt hus och det första jag la märke till var hur rörigt det var.

Panik började flöda genom min kropp. Vad har jag gjort för fel? Jag har hyrt den bästa byggtjänsten och titta vad jag har? En stökig plats som ser ut att ha drabbats av en kraftig jordbävning. Jag gick för att prata med bygglaget och fick äntligen ett svar. De berättade att städning inte ingår i deras jobb. Jag bestämde mig för att söka på nätet för en konstruktionsstädfirma och bokade en tid direkt.

När de kom hade de all utrustning som behövdes. De är som räddare i nöden som kom för att rädda mig från damm, smuts och bakterier som hänger överallt. De började med att tvätta alla torra ytor, skura, vaxa och polera golv, damma tak, ventiler, armaturer med mera. När jag gick tillbaka till mitt hus, kunde jag nästan inte känna igen det. Jag uppskattar hur vackert det nu är jämfört med tidigare.

Om du också behöver byggstädnings hjälp, besök www.byggstädning.org

Andra relaterade inlägg:

  1. Gorillatåligt bagage
  2. Jacob Jensen

Comments are closed.