En guide till Oslo

En guide till Oslo
Kanske har du aldrig varit i Oslo – vårt grannlands huvudstad – men är nyfiken. Olika saker kanske har hindrat dig – språket känns konstigt, även om mycket är det samma eller så är du rädd att Norrmän är fullt så dumma som alla historier berättar – och vad kan de då inte hitta på med dig på din resa till Oslo?
Skämt å sidor. Om du vill göra slag i saken och äntligen bege dig till Oslo så finns det massor av saker att uppleva och se. Och det finns gott om fina hotell att ta in på under din vistelse.
En sida på nätet där du både kan hitta information om staden och leta ett hotell som passar dig bra är www.hotell-oslo.se.
Här finns även artiklar om hur du tar dig till Norges huvudstad. Det går många bussresor från flera av Sveriges städer. Eller så kan du välja det klassiska alternativet och ta en kryssning från Göteborg. När du letar hotell kan du använda sökmotorn på www.hotell-oslo.se. Här finns i stort sett alla hotell i Oslo listade och via ett avancerat sökfilter kan du ange dina önskemål och få en lista på de alternativ som uppfyller dessa.
Det billigaste boendet är vandrarhemmet Anker Hostel där du kan bo för 230 sek per natt. Men är du ute efter mer komfort och service än vad ett vandrarhem kan erbjuda finns det många alternativ att leta bland. Kanske vill du bo centralt och räkna många stjärnor på hotellets dörr. Kanske vill du att hotellet ska ha ett spa, en fin restaurang eller erbjuda konferensmöjligheter. Allt detta kan du ange och du får upp en lista på de hotell som erbjuder detta.
Sedan är det bara att ge sig iväg och njuta.(Och Norrmän är inte så dumma som historierna säger.)

Andra relaterade inlägg:

  1. Vill du boka Hotel i Oslo idag?
  2. Private: Oslo reseguide flyg och hotell
  3. Dubai Hotell
  4. Hotellen
  5. Hitta billiga färgpatroner till din Brotherskrivare på Crossprint.ch

Comments are closed.