Fotbollsresor, Formel 1-resor och hockeyresor

Fotbollsresor, Formel 1-resor och hockeyresor – du hittar allt hos den svenska researrangören Steve Perryman! Boka din resa redan idag.  Du kommer verkligen inte att ångra dig. När du reser tillsammans med Steve Perryman så är du onekligen i trygga händer.

Sedan starten 1997 så har Steve Perryman anordnat mer än en halv miljon resor. Och tillsammans med Steve Perryman så kan du alltid känna dig trygg. Steve Perryman är medlem i Svenska Resebyråföreningen och har ställda garantier till Kammarkollegiet.

Under sina år i branschen så har Steve Perryman lyckats med att knyta till sig ett fantastiskt kontaktnät och med på vissa resor åker välkända idrottsprofiler, som sätter guldkant på tillställningen.

Tack vare sitt kontaktnät så kan Steve Perryman även ofta erbjuda biljetter till resor som officiellt är fullbokade. Vidare är det bra att veta att Steve Perryman inte köper sina biljetter via mellanhänder, som därmed trissar upp priserna.

När du väljer att resa med Steve Perryman så får du allt serverat från ax till limpa. På så vis kan du och dina vänner fokusera på en enda sak – att ha roligt och kolla på fotboll i världsklass. Men skulle det vara så att du inte vill ha en paketlösning så kan Steve Perryman även skapa individuella upplägg.

Vidare är det bra att känna att till att Steve Perryman samarbetar med Solid Försäkringar, som finns representerade en rad olika länder. Solid har också en larmtjänst som fungerar dygnet runt, via SOS International.

För mer information – surfa in på det svenska sportreseföretagets hemsida, steveperryman.se. På webbplatsen hittar du mängder av matnyttig läsning. Om du skulle vilja komma i direkt kontakt med Steve Perryman så ringer du 0771-444 800. Lycka till med din bokning och ha det så roligt ute i Europa.

Andra relaterade inlägg:

  1. Billiga flyg och resor med hotell
  2. Sportresor med La Travel

Comments are closed.