Ge ditt hus den kerb-appeal det förtjänar

Har du stött på ordet kerb-appeal – eller street-appeal? Denna term är välbekant för den som vill köpa ett hus eller de som vill renovera utsidan av sitt hus. Och om du bestämmer dig för att sälja ditt hus, är det just husets kerb-appeal som dina potentiella köpare kommer att titta på först.

För att du ska förstå bättre, kommer jag att dela med mig av vår erfarenhet av att jaga hus. Förra året var min man och jag och letade efter ett hus. Huset låg i ett fint område med många vackra parker och många av grannhusen var fantastiska. Men när vi kom fram till det hus som var till salu blev vi överraskade över hur illa det såg ut utifrån. Vi hade interiöra bilder tidigare, men utsidan fick oss helt att tappa lusten. Vi helt enkelt vände och åkte igen.

Om du bestämmer dig för att sälja ditt hus, och du tror att det inte har den kerb-appeal som köparens söker, är det bättre att satsa först på den yttre renovering. Du måste få det att se så inbjudande som möjligt innan du sätter huset på marknaden. Renoveringen är också värt det även om du inte planerar att sälja. Det är inte bara till för att öka marknadsvärdet på ditt hus utan också att de ger dig en anledning att le varje gång du kommer hem från jobbet.

För att hjälpa dig hitta de bästa exteriör renoverarna i ditt område, bara besök www.fasadrenovering.me.

Inga relaterade inlägg.

Comments are closed.