Glasögon från 55DSL

Glasögon från 55DSL
55DSL är ett företag som grundades i Italien 1994 som en spinoff från Diesel kläder. Diesel säljer kläder för män och kvinnor – dels i egna butiker och dels i många andra butiker – runt om i världen.
I början var 55DSL en experimentell linje för Diesel. Dess första kollektion hette ”FW94, Subzero Winter”- en kollektion för män bestående av 55 olika plagg.
Efter 5 år under Diesel blev varumärket en självständig affärsenhet och flyttade från Italien till Balerna i Schweiz. Där stannade företaget i sex år – till 2005 – innan det flyttade tillbaka till Italien.
Den person som för tillfället är Creative Director för 55DSL är Andrea Rosso, son till Diesels skapare Renzo Rosso.
55DSL är ett överbryggande märke mellan urban kultur och mode. Kärnmarknaden för varumärket är de urbana män och kvinnor i de sena tonåren och upp till 20 årsåldern. Enligt deras hemsida är varumärkets syfte att vända sig till modesinnade ungdomar som är intresserade av – eller involverade i – aktiv sport och som har en DIY-attityd.
Bolagets målsättning – enligt deras egen utsago – är att bli ”det mest berömda modealternativet i street-wear”.
55DSL har även en del accessoarer och kringutrustning. Däribland glasögon. 55 DSLs glasögon är för många något attraktivt. Du kanske tillhör dem som gärna vill ha deras glasögon – men tycker det är dyrt. Då kan du hitta dem billigt på www.glasogonmode.se. Här finns även en hel del andra glasögonmärken till bra pris. Som exempel Bolle, Calvin Klein, CK och Diesel.

Andra relaterade inlägg:

  1. Vill du köpa glasögon?
  2. Glasögonbågar är intressantare än glasögon
  3. Glasögon hos Glasögonsidan.
  4. Private: Granit från Allt-i-sten
  5. Satsa långsiktigt från start med webbyrå

Comments are closed.