Hälsokostföretaget Herbalife introducerade sin första produkt

Hälsokostföretaget Herbalife introducerade sin första produkt, den populära Formula 1 proteinshake, redan 1980. I över tre decennier har företaget arbetat för att hjälpa människor världen över att hitta vägen till ett sundare och friskare liv. Tack vare Formula 1 och företagets andra produkter lyckas miljontals människor ta bättre kontroll över sin vikt. Idag är Herbalife aktivt i över 70 länder. Är du intresserad av att läsa mer om Herbalifes produkter? Surfa i så fall in på www.herbauk.co.uk. Om du har frågor om vår e-butik eller våra hälsopreparat är du alltid välkommen att kontakta oss. Gå till www.good-weight-loss.co.uk och fyll i din email-adress och/eller ditt telefonnummer så hör vi av oss så snart vi hinner.

En grundläggande förutsättning för hållbar viktminskning är att du hittar en bättre balans mellan kost, fysisk aktivitet och vila. Herbalifes måltidsersättning innehåller färre kalorier samtidigt som du får i dig de rätta doserna av proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer, mineral och andra ämnen som kroppen behöver för att fungera på ett bra sätt. För att uppnå en bättre viktkontroll, byt ut 1-2 av dina huvudmåltider mot en Formula 1 proteinshake. En drink Formula 1 har endast 217 kcal och innehåller förstklassigt protein av mjölk och soja, kolhydrater, vitaminer, mineraler och fiber. Hos www.herba-minceur.fr kan du köpa Formula 1 i förpackningar som rymmer 21 måltider.

Vissa upplever hungersymptom under de första 2-7. Övergången från kaloririk till en mer näringsriktig kost tar lite tid för kroppen att vänja sig vid. Besök oss på www.herbauk.co.uk och läs mer om Herbalifes produkter.

Andra relaterade inlägg:

  1. Herbalife ett utmärkt hjälpmedel.

Comments are closed.