Har du tröttnat på att släpa runt på laptop och tunga böcker?

Har du tröttnat på att släpa runt på laptop och tunga böcker? Nu behöver du inte göra det längre. Surfplattor och smarta mobiler blir allt billigare och populärare. Gå in på Surfplattor.info och läs mer om olika märken och modeller.

Istället för att få tidningen i brevlådan kan du numera läsa den på en surfplatta. På sätt slipper du ta hand om den snabbt växande tidningshögen och bidrar dessutom till att minska förbrukningen av papper. Med en surfplatta kan du luta dig bekvämt tillbaka i soffan för att läsa och surfa.

Surfplattan utsågs till årets julklapp redan 2010. Sedan dess har utvecklingen snabbt fortsatt framåt. Om du letar efter en modell som har mycket inbyggd laptop-funktionalitet är till exempel Acer Iconia W700 ett bra alternativ. Med ett externt tangentbord kan du i princip använda den som en bärbar dator. Modellen är utrustad med en 11,6-tums Full HD-skärm, som gör att du kan titta på filmer och bilder i högsta kvalitet.

Acer Iconia W7000 är lite större än många andra läsplattor, men du får samtidigt mer datorkraft för pengarna. Operativsystemet är en full version av Windows. Processorn är Intel Core i3 och ramminnet ligger på 4GB. När du köper en Acer Oconia W700 ingår dessutom en dockningsstation. Det här ett perfekt alternativ för dig vill kunna arbeta på buss eller tåg samt för dig som enkelt vill kunna ta med dig jobbet till ett kafé eller bibliotek.

För allt du behöver veta om surfplattor, besök www.surfplattor.info. VI hjälper dig att hitta den modell som passar dig bäst.

Inga relaterade inlägg.

Comments are closed.