hyra extra förrådsutrymme

När man behöver hyra förråd & Magasinering är det naturligtvis viktigt att man kan lita på att sakerna förvaras på ett bra sätt. Vi äger säkert alla saker som vi är extra rädda om. Om väljer att förvara hos PickupStorage behöver du inte oroa dig. Lokalerna är både klimatkontrollerade och larmade. Larmassistans står för bevakning dygnet runt, vilket gör att du kan sova lugnt. Läs mer om kvalitetsförvaring hos PickupStorage.se.

En fördel med att anlita PickupStorage.se är att du kan få dina saker hämtade. Om du förvarar dem mer än 3 månader är hämtningen dessutom gratis. Allt som krävs är att du packar och placerar det du vill få förvarat på ett lättillgängligt sätt vid huvudingången till byggnaden. Om du behöver ha hjälp med packning samt bärhjälp så kan PickupStorage även ordna med det. Priset är endast 800 kr/timmen – och då ingår två flyttgubbar. När det handlar om otympliga föremål som pianon ges en separat offert.

Det finns många tillfällen då det kan krävas extra förvaring – exempelvis i samband med flytt eller då man bygger om hemma. Oavsett skäl så är PickupStorage.se alltid ett bra alternativ. För PickupStorage är det viktigt att du som kund blir nöjd. Av den orsaken utlovar vi därför en nöjd kundgaranti till alla kunder.

Förutom att PickupStorage erbjuder hämtning kan du också få dina saker utkörda när du inte längre behöver extra förvaring. Det kostar endast 800 kr/timmen. PickupStorage är det perfekta valet för dig som inte vill behöva ta hand om allt det praktiska på egen hand. Välkommen till PickupStorage!

Andra relaterade inlägg:

  1. Konsten att hyra en bil.
  2. hyra in städhjälp?
  3. Arbeta hemifrån online
  4. Arbeta hemifrån online

Comments are closed.