hyra in städhjälp?

Är du intresserad av att hyra in städhjälp? Rent Hemma erbjuder städning till överkomliga priser. Vi är verksamma i Stockholm och har många års erfarenhet av hemstädning. Du hittar oss på www.renthemma.se. Här kan du fylla i en intresseanmälan. Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon, 08-120 509 10. Våra öppettider är vardagar mellan 08:00 och 16:00 (lunchstängt mellan 12:00-13:00).

Många människor är av naturliga orsaker försiktiga med vem de släpper in i sitt hem. Rent Hemma kompromissar aldrig om kundens trygghet. Vi följer Svenska stöldskyddsföreningens rekommendationer och riktlinjer när det gäller säkerhetsfrågor. Samtliga som söker jobb hos oss genom går en omsorgsfull kontroll. Anställda måste lämna utdrag ur belastningsregistret och skriva på ett sekretessavtal. Din trygghet säkerställs av att vi har en ansvarsförsäkring hos Folksam. Försäkringsbeloppet är på upp till 10 miljoner kronor.

Om du anlitar Rent Hemma kan du välja mellan ett flertal olika alternativ: städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning. Förutom sedvanlig städning erbjuder vi även tvättning och strykning av kläder. Du har även möjlighet att beställa fönsterputs. För en detaljerad beskrivning av vad som ingår i vårt erbjudande, se http://www.renthemma.se/tjanster-och-priser/stadlistan/.

Idag kan du anlita oss på prov för bara 99 kronor i timmen (angivna priser är efter RUT-avdrag). Efter provstädningen beräknar vi hur många timmar det tar att städa just din bostad. Måndag-tisdag ligger taxan på 149 kronor/timme, onsdag-fredag är den 169 kronor/timme. Gå till www.renthemma.org eller renthemma.nu och läs mer om hemstädning. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-120 509 10 eller via e-post, info@renthemma.se.

Andra relaterade inlägg:

  1. Skaffa städhjälp och städning
  2. Framkalla Bilder Gratis online
  3. Konsten att hyra en bil.

Comments are closed.