Övervikt ökar bland annat risken för hjärt- och kärlsjukdomar

Övervikt ökar bland annat risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, högt blodtryck, infertilitet samt vissa former av cancer. Dessutom ökar risken för ledbesvär, problem med luftvägarna samt sömnstörningar. Grace Wellness har sedan starten 2008 arbetat för att sprida kunskap om metoder för viktminskning. Företaget har bland annat tagit fram unika kosttillskott som ger extra energi och hjälper till att hålla kroppen frisk.
Att gå ner i vikt kräver att man äter mindre och riktigare samtidigt som man förbränner mer energi. Reducer är ett kosttillskott som tas tre gånger per dag. För att uppnå bästa resultat ska en kapsel tas med i ett glas vatten i samband med frukost, lunch och middag. Ingredienserna i Reducer–grönt teextrakt, l-karnitin, mullbärsextrakt, björkbladsextrakt, koreansk ginseng samt svartpepparextrakt–bidrar till en bättre viktkontroll.

Ett 40-tal vetenskapliga studier har visat att grönt te främjar ämnesomsättningen och fettförbränningen. Dessutom bidrar grönt te till att dämpa aptiten. Mullbärsextrakt och koreansk ginseng (även känt som Panax ginseng) skapar fysiskt välbefinnande och bidrar till att normalisera blodsockernivån. Svartpeppar främjar matsmältningsprocessen och gör att andra aktiva ämnen lättare kan tas upp i margtarmkanalen.
Kliniska studier visar att de aktiva örtextrakten i Reducer inverkar på kroppens metabolism och främjar fettbränningen. Nyckeln till varaktig viktnedgång är att dock att kombinera intag av näringstillskott med hälsosammare näring och mer motion. Försök göra motionen till en del av din vardag. Om det är möjligt, gå eller cykla istället för att ta bilen till jobbet eller mataffären.
Besök vår gracewellness.se, och läs mer om vad du kan göra för att öka till fysiska välbefinnande. Läs även om hur Lalinda.se och http://www.susanlanefelt.com/gracewellness/ samt om varumärkesprofilen hos Boosterreklam.

Inga relaterade inlägg.

Comments are closed.