Packard Bell EasyNote TK11

Efter en genomgång av över 2 000 recensioner av bärbara datorer har Packard Bell EasyNote TK11 visat sig vara en av de mest välrenommerade bärbara datorerna i budgetklassen. Det vill säga, om du inte kan lägga så mycket pengar på din laptop – men vill ha så mycket som möjligt för dina pengar – så är Packard Bell EasyNote TK11 ett mycket bra val.
Med denna dator får du backlight LED-teknologi. Det innebär alla bilder blir perfekt återgivna – med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen.
Full HD via HDMI betyder att du får knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. Du kan då spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.
Datorn är även utrustad med inbyggda säkerhetskopieringsfunktioner som gör att du snabbt kan ta backup och återställa din dator.
Multi Gesture är en annan finess som gör det enkelt att nå många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd.
När du köper en Packard Bell EasyNote TK11 kommer den installerad med Office 2010 Starter, som är en gratisversion av vanliga Office-paketet. Den innehåller en förenklad version av Word och Excel. Om du inte använder dessa program på någon avancerad nivå, har du allt du behöver i denna version.
Vidare finns även programmen Nero 9 Essentials – för cd-bränning, prova-på-version av Norton Internet Security 2011 samt Windows 7 Home Premium installerade.
Surfa in på www.laptops.se för flera test-vinnare.

Andra relaterade inlägg:

  1. Norton Antivirus
  2. Norton Add-On-Pack

Comments are closed.