Vill du Skicka Nyhetsbrev online

Skicka Nyhetsbrev och Massutskick

Digirelations.se har utvecklat ett intressant verktyg som hjälper dig att skicka nyhetsbrev & massutskick vilket de allra flesta företag har allt större behov av att göra. Det finns många fördelar med att föra en dialog med kunderna genom exempelvis nyhetsbrev, massutskick och epostmarknadsföring. Bland de kunder som använt digirelations dialogverktyg för marknadskommunikation nämner några bland annat detta.

“Digirelations levererade direkt, vi fick över 600 anmälningar till vårt event inom loppet av två timmar!” Christer Holloman, First Tuesday – London

Grundaren och VD:n Stefan Wetterholm säger följande om produkten. ”Att skapa dialog med kunder, medarbetare eller partners är verksamhetskritiskt idag. Genom att involvera kunderna kan man utveckla relationen och snabbt få feedback på sina produkter eller tjänster. Detta låg till grund när vi tog fram DigiRelations”

Om du är intresserad av att prova ett gratiskonto eller bli kund hos digirelations.se så kan du gå in på deras hemsida och anmäla dig för att ta del av verktyget för att skicka nyhetsbrev, massutskick samt epost marknadsföring.

Andra relaterade inlägg:

  1. Vill du bo på hotell i barcelona?

Comments are closed.