Sportresor med La Travel

Gillar du sport och resor? Då är LA Travel det självklara alternativet för dig. Hos LA Travel kan du bland annat boka resor till de bästa fotbollsmatcherna i Europa, till NHL i Nordamerika och Formel 1 på Monza i Italien.

Med Sverigebaserade LA Travel är det alltid smidigt att ordna med sin bokning. På företagets hemsida hittar du en sökruta där man kan ange det lag eller den stad, till vilken man vill åka. LA Travel erbjuder dig support dygnet runt veckans alla dagar ifall du skulle ha några frågor rörande din resa.

Vidare är det bra att känna till att LA Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen, vilket innebär att företag följer de svenska lagar som finns när det kommer till paketresor. Som kund hos LA Travel har du också en resegaranti ifall din resa, mot förmodan, skulle bli inställd eller avbruten. Således är det alltid tryggt att anlita LA Travel.

LA Travel erbjuder också väldigt mycket mer än renodlade sportresor. Företaget arrangerar även ”vanliga” konferenser och kick-off-resor. LA Travel är väldigt flexibla och sätter alltid dig som kund i centrum. Vill du själv idrotta på resan? LA Travel ger dig möjligheten att komma i form på ett träningsläger i Spanien, Portugal, Turkiet eller Cypern. Mer information om dessa resor hittar du på latravel.se.

Skulle du ha några frågor ska du inte tveka att höra av dig direkt till LA Travel, som nås på telefonnummer 0711-550 100. Personalen på LA Travel är mycket kunnig och hjälpsam, och kan snabbt och enkelt guida dig rätt. Åk på en oförglömlig resa – åk med LA Travel! Så vad väntar du på? Boka din resa med LA Travel redan idag. Du kommer verkligen inte att ångra dig.

Andra relaterade inlägg:

  1. Billiga flyg och resor med hotell
  2. Viner på vinprovning
  3. Hotell i London

Comments are closed.