Sugen på att shoppa smycken

Sugen på att shoppa smycken
De senaste åren har shopping på internet blivit lika självklart som att gå till gallerian och gå i olika butiker. Skillnaden är att på internet har man hela världen som sin galleria. Ibland kan det dock vara lite svårt att leta sig fram till precis det man vill ha.
Om du till exempel ska handla smycken så vill du ju bli både inspirerad och förförd och vill hitta nya märken och de du är vana vid. Då är det bra att hitta ett ställe med ett stort utbud av många olika märken och butiker. www.smycke.eu är som en galleria på nätet med endast smyckesbutiker. Här finns nästan 150 olika smyckesmärken representerade av både kända och mindre kända – men lika spännande – märken.
Vad sägs tillexempel om:
Aagaard är ett danskt smyckesföretag som grundades 1946. De smycken som Aagaard tillverkar har en tydlig aura av exklusivitet omkring sig. Vidare har smycken en personlig prägel. Några av de designers som arbetar för Aagaard är Christel Emke Nielsen, Kirstine Blak och Ulla Ranum.”
Eller:
Living Jewellery är ett Engelskt smyckesföretag som tillverkar handgjorde smycken, som tar sin inspiration från resor runt om i världen. En grundläggande idé med de smycken som Living Jewellery tillverkar är att du som köpare ska kunna höra av dig till företaget när som helst för att få dem modifierade. Det kan exempelvis vara ett halsband vars längd du har tröttnat på och vill korta. Därav företagets namn ”Living”.”
Gör ett besök och upptäck mångfalden.

Inga relaterade inlägg.

Comments are closed.