Telemarketing by bisfront

Bisfront har under 4 år blivit Sveriges ledande företag inom telemarketing mot b2b inom kvalificerad tjänsteförsäljning. Det hela startade med att vi ansåg att det fanns ett behov av en kvalitativ partner för att kunna representera ett företag i telefonen för att bearbeta marknaden och på så sätt få nya kunder till kundstocken. Kort och koncist så fanns en del partner men de arbetade mer kvantitativt än kvalitativt. Bisfront ser till att boka in ett möte genom telemarketing.

Bisfront äger all kontakt med de potentiella kunderna till dess att mötet skall äga rum. Vi är experter på att fånga intresse och skapa en nyfikenhet hos de potentiella kunderna. Det som sker under mötet är Bisfront inte involverade i utan då är det de riktiga experterna nämligen försäljningsansvarige som tar hand om mötet. Bisfront lär sig således företaget för att kunna besvara lämpliga telemarketingfrågor för att kunna etablera ett intresse för att presentera företaget och i det långa loppet få till att mötet som sker blir en affär. Kunden som köper telemarketingtjänsten blir nöjd och Bisfront blir en högst delaktig partner för att affären kom till. Vi på Bisfront tycker att det är alltid lika trevligt då vi är ett led genom att få företag att växa. Genom att våra kunder växer så får Bisfront nöjda kunder och det blir en win win situation.

Bisfront blir en starkare aktör och det är dit vi nu har kommit. Som den ledande aktören på den svenska marknaden. Vi växer oss starkare för varje dag som går och får in finare företag med tiden. Vad är det då som är att Bisfront är ett framgångsrikt telemarketing företag? En rad faktorer har gjort att det har gått så pass bra att vi är där vi är idag. Vi har satt kvalitet framför kvantitet och varit noggranna med att kunder är nöjda kunder, vilket alla vet att en nöjd kund är en bra kund som inte strular. På Bisfront premieras att kunden är nöjd och vi premierar att telemarketingansvarige får en utdelning i form av tävling.

Nästa steg för att Bisfront ska bli ett ännu mera framgångsrikt företag är att bli den ledande nordiska aktören. Vill du veta mer om företaget är du välkommen att kontakta oss på www.bisfront.se eller på 08-6601770.

Inga relaterade inlägg.

Comments are closed.